Pauligin Paulan blogi

Paula saa uuden kodin Paulig Cafésta!

14.08.2012 Kategoria: Luokittelematon 0

 

Kaikkien kahvinystävien kokoontumispaikka Paulig Café sai uuden ilmeen kesän alussa ja muutoksen tuulet puhaltavat myös minun suuntaani. On tullut aika uudistaa myös Paulan nettisivut ja blogi!

Paulan kotisivut ja blogin löydät jatkossa Paulig Cafén nettisivujen yhteydestä.
Paulan kotisivut ja blogin löydät jatkossa Paulig Cafén nettisivujen yhteydestä.

Lue lisää »

Viimeinen keikkakesä Paulana

23.07.2012 Kategoria: Luokittelematon 1

Kesä on jo kovassa vauhdissa ja itsekin suuntaan kohtapuoliin lomille. Aloitin työt Pauligin Paulana yli kaksi vuotta sitten ja jo pärähti viimeinen keikkakesäni käyntiin. On jäähyväisten aika. Ainakin jossain määrin.

Lue lisää »

Makupari- ja kahvitusvinkkejä kesän juhliin

25.05.2012 Kategoria: Blogimerkintä 1

Kesä on jo alkanut puhjeta täyteen kukkaansa ja se tarkoittaa myös sitä, että kesän juhlat ovat kohta ovella.
Ajattelinkin listata muutamat hyviksi todetut makuparivinkit kesän juhliin sekä neuvoa, kuinka onnistua parhaiten ison juhlajoukon kahvituksessa.

 

Paulig Mundo -kahvin makuparina toimii loistavasti perinteinen Quiche Lorraine eli juusto-kinkkupiirakka.

Lue lisää »

Paulan keittiössä

30.04.2012 Kategoria: Blogimerkintä 1

Makuparit testauksessa –osa 3.

Tiesitkö, että alkuperämaakahvit ovat kuin vuosikertaviinit? Ne tulevat vain yhdestä tietystä maasta ja satokausittain maku hieman vaihtelee. Kahvin makuun vaikuttavia tekijöitä ovat mm. maaperän muutokset ja sääolosuhteet.

Pauligin alkuperämaakahveissa pyritään vaalimaan kahvilajikkeiden omia tunnusomaisia makupiirteitä ja niillä ei ole samaan tapaan tiettyä makuprofiilia, jolta niiden pitäisi maistua, kuten kahvisekoituksilla on. Keskitummapaahtoaste myös korostaa kahvien luontaisia makuvivahteita.

Alkuperämaakahvit ovat kuin viini. Niillä kullakin on oma ainutlaatuinen ominaismakunsa, jolle myös satokausien vaihtelut antavat omat vivahteensa.

 

Lue lisää »

Paulan keittiössä

16.04.2012 Kategoria: Blogimerkintä 4

Makuparit testauksessa –osa 2.

Edellisessä blogissani aloitin erilaisten kahvin ja leivonnaisten makuparien testaamisen. Nyt on aika jatkaa saman teeman puitteissa. Testivuorossa on Pauligin uusi Juhla Mokka Tumma Paahto makuparinaan perinteiset mokkapalat.

Lue lisää »